Συχνές Ερωτήσεις

1Ποια είναι η σχέση βάρους-όγκου;
Στην οδική μεταφορά 1 κυβ.μέτρο αντιστοιχεί σε 333 κιλά δηλαδή 1:3 Στη θαλάσσια μεταφορά 1 κυβ.μέτρο αντιστοιχεί σε 1 τόνο δηλαδή 1:1 Στην αεροπορική μεταφορά 1 κυβ.μέτρο αντιστοιχεί σε 167 κιλά δηλαδή 1:6
2Η movers360 αποσυνδέει ή τοποθετεί ηλεκτρικές συσκευές, όπως πλυντήρια κλπ;
Οι συσκευαστές μας έχουν εκπαιδευτεί να αποσυνδέουν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές σας καθώς και τα φωτιστικά σας. Όμως τα συνεργεία μας είναι περιορισμένα από το νόμο να κάνουν τοποθετήσεις ηλεκτρικών και φωτιστικών συσκευών, όπως ηλεκτρική κουζίνα, φωτιστικά, κλπ. Πλυντήρια ρούχων, πιάτων, στεγνωτήρια κλπ μπορούν να εγκατασταθούν, φτάνει να υπάρχουν οι κατάλληλες παροχές ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτρικού ρεύματος. Στην περίπτωση που χρειαστείτε, μπορεί να κανονίσει κάποιον τεχνικό να σας επισκεφτεί.
3Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, πού θα μείνω;
Πολλοί κλείνουν δωμάτιο σε ξενοδοχείο για ένα μέρος της μεταφοράς τους, άλλοι για όλη τη διάρκεια της συσκευασίας και ορισμένοι προτιμούν να παραμείνουν στο σπίτι τους μέχρι την ημέρα της φόρτωσης -αυτό βέβαια δεν συνιστάται διότι η συσκευασία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί την ημέρα πριν την φόρτωση λόγω του περιορισμένου χρόνου εργασίας στα τελωνεία εξαγωγής. Η Movers360 θα επιδιώξει να κάνει τη μεταφορά σας όσο πιο ομαλή και άνετη γίνεται. Μπορούμε να αφήσουμε ορισμένα σημεία του σπιτιού (όπως τις κρεβατοκάμαρες) να συσκευαστούν την τελευταία ημέρα, ώστε να έχετε την άνεση του κρεβατιού σας μέχρι την τελευταία στιγμή. Αυτά τα θέματα πρέπει να συζητηθούν πριν την έναρξη της συσκευασίας, κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια της εκτίμησης.
4Τι να κάνω με τα πράγματα που δεν θέλω να συσκευαστούν και να συμπεριληφθούν στο φορτίο;
Μπορείτε να τοποθετήσετε τα πράγματα που δεν θέλετε να συσκευαστούν σε ένα δωμάτιο αν είναι εφικτό. Εάν όχι, τότε μπορείτε να τα σημειώσετε με αυτοκόλλητα χαρτάκια για να βοηθήσετε το έργο των συσκευαστών μας. Αυτή η μέθοδος είναι σημαντική και διευκολύνει την ομαλότητα της συσκευασίας χωρίς καθυστερήσεις. Ο συντονιστής μας που θα βρίσκεται κοντά σας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας θα χαρεί να σας βοηθήσει σε αυτό.
5Ποιες χώρες εξυπηρετείτε;
Εξυπηρετούμε όλες τις χώρες του κόσμου στην αεροπορική και θαλάσσια μεταφορά. Στην οδική μεταφορά εξυπηρετούμε Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία, Ελβετία, Ισπανία, Πολωνία, Σουηδία, Νορβηγία, Τσεχία, Φιλανδία, Δανία, Ιρλανδία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Κροατία, Σερβία, Σλοβενία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ουκρανία, Τουρκία, Αλβανία, Βοσνία, Κοσσυφοπέδιο, Μαυροβούνιο, ΠΓΜ, Μάλτα, Αγ. Μαρίνος, Λιχτενστάιν, Μονακό, Ανδόρρα, Πορτογαλία, Καζακστάν, Λευκορωσία, Μολδαβία, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Γεωργία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Ρωσία, Ισλανδία.
6Μπορείτε να φέρετε το εμπόρευμά μου κατ’ οίκον;
Βεβαίως! Μπορούμε να φέρουμε το εμπόρευμά σας μέχρι την πόρτα σας!
7Αποθηκεύετε;
Βεβαίως, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα εμπορεύματα σας στις αποθήκες της Εταιρεία μας.
8Πρόκειται να μετακομίσω και πρέπει να αφήσω το σπίτι, αλλά δεν έχω βρει το καινούριο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πράγματά μου;
Ναι, από λίγες μέρες μέχρι όσο χρόνο χρειαστεί.
9Τι θα κάνω με όλα τα άδεια κιβώτια και υλικά εφόσον παραδοθώ στο νέο μου σπίτι;
Ασφαλώς μετά την ολοκλήρωση της παράδοσης της οικοσκευής σας θα υπάρχουν πάρα πολλά άδεια κιβώτια και υλικά. Βεβαίως θα αφαιρέσουμε όλα τα κενά υλικά συσκευασίας από το σπίτι σας την ίδια ημέρα. Εάν επιθυμείτε όμως να αποσυσκευάσετε μερικά ή όλα τα κιβώτια μόνοι σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας και να κανονίσουμε για την παραλαβή και την ανακύκλωσή τους. Παρακαλώ σημειώστε, καλό θα είναι να δείτε την αρχική συμφωνία μεταφοράς σας, διότι ίσως προκύπτει επιπλέον χρέωση, ειδικά στο εξωτερικό.
10Τι πρέπει να κάνω εάν την ώρα της παράδοσης παρατηρώ ζημιές στην οικοσκευή μου;
Αρχικά πρέπει να το υποδείξετε στο συντονιστή της μεταφοράς ή τον υπεύθυνο του συνεργείου ο οποίος θα πρέπει να κάνει καταγραφή. Στη συνέχεια να ενημερώσετε το σύμβουλο της μεταφοράς σας, ο οποίος θα σας συμβουλεύσει για τις ανάλογες ενέργειες που πρέπει να κάνετε. Αν είναι εφικτό, τραβήξτε φωτογραφίες των ζημιωθέντων αντικειμένων, οι οποίες θα ζητηθούν από την ασφαλιστική εταιρεία. Μην πετάξετε τα αντικείμενα που έχουν υποστεί ζημιές μέχρι να σας ενημερώσει κατάλληλα η ασφαλιστική εταιρεία.
Έχουμε απάντηση και λύση σε όλες τις ερωτήσεις, απορίες και προβληματισμούς σας. Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε ποιότητα και τιμή.